Eerste aanmelding

We hebben de eerste aanmelding binnen: Sushi Service Hellevoetsluis.
Direct na het versturen van onze uitnodiging om in te schrijven op www.numekaart.nl hadden we Davey Sonneveld van Sushi Service Hellevoetsluis aan de telefoon. Na een korte toelichting was de conclusie van Sushi Service Hellevoetsluis dat zij hun menukaart graag op www.numekaart.nl wilden plaatsen.

De voornaamste redenen hiervoor zijn de voordelen die ze zien voor gebruikers van www.numekaart.nl. Met een snelle zoekopdracht direct inzicht in alle menukaarten bij jou in de buurt. Mensen die een lekker hapje willen eten thuis of buiten de deur willen snel hun verschillende opties kunnen afwegen en daar is www.numekaart.nl het ideale platform voor. Ook de extra aandacht en zichtbaarheid op internet was voor Sushi Service Hellevoetsluis reden om in te schrijven.

Je zou zeggen dat Sushi Service Hellevoetsluis deze aandacht niet nodig zou hebben want met hun dag verse  Japanse gerechten zijn ze inmiddels een begrip in de regio. Sushi Service Hellevoetsluis is 6 Jaar geleden begonnen en hebben inmiddels 16000 bestellingen verwerkt. Met een ruim aanbod van 100 Verschillende gerechten en het regelmatig toevoegen van nieuwe gerechten is Sushi Service Hellevoetsluis een begrip geworden.

Om de menukaart te bekijken maakt u gebruik van de zoekfunctie op de homepage.
Voor meer informatie over Sushi Service Hellevoetsluis kunt u ook www.sushiservicehellevoetsluis.nl bezoeken.

Team Numekaart

Numekaart.nl

Kijkt u al uit naar het etentje met uw collega's en wilt u alvast weten van welke lekkere gerechten u gaat genieten? B...

Lees meer

Eerste aanmelding

We hebben de eerste aanmelding binnen: Sushi Service Hellevoetsluis. Direct na het versturen van onze uitnodiging om in te schr...

Lees meer
Meer nieuws
  • Reclameblok

    Mijn eetgelegenheid aanmelden!

    Wilt u ook uw menukaart en bedrijfgegevens op onze website plaatsen meld u dan nu aan.

    Direct aanmelden