algemene voorwaarden

Met de toegang tot en het gebruik van deze site stemt u in met de onderstaande voorwaarden:

1. Deze site verstrekt informatie aan u als gebruiker. Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van deze website besteden, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de site, wordt door de directie van numekaart.nl uitdrukkelijk afgewezen.

2. Numekaart.nl ontvangt de op haar website gepresenteerde informatie van participerende restaurateurs of andere aanbieders van eetgelegenheden. Ook maakt numekaart.nl gebruik van publieke informatie welke eetgelegenheden op haar websites publiceren. Voor de juistheid van het aangebodene en de daarbij behorende tariefinformatie kan numekaart.nl niet instaan.

3. Als door een kennelijke typefout of een technische storing het tarief of andere voorwaarde van een product of dienst verkeerd is weergegeven op deze site en tegen die verkeerd weergegeven informatie is besteld, kan de aanbieder weigeren een dergelijke bestelling uit te voeren tegen de verkeerd weergegeven tarieven of voorwaarden. Gepresenteerde prijzen zijn altijd inclusief BTW en worden als zodanig weergegeven op deze site, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.

4. De informatie op deze website wordt aangevuld wanneer nodig en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

5. Links naar andere sites en verwijzingen naar informatiebronnen zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van deze site. Numekaart.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, aanbiedingen of andere zaken die vermeld worden op deze sites of informatiebronnen.

6. numekaart.nl biedt geen garantie voor het continu en foutloos functioneren van deze site. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de site wordt door de directie van Numekaart.nl uitdrukkelijk afgewezen.

Intellectuele eigendomsrechten.

numekaart.nl, of de rechthebbende, behoudt alle rechten (waaronder auteursrechten, domeinnamen, merkrechten, octrooien en andere intellectuele eigendomsrechten) met betrekking tot alle op of via deze internetsite aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo's). 

Het is niet toegestaan informatie op deze internetsite te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van numekaart.nl of rechtmatige toestemming van de rechthebbende. U mag informatie op deze internetsite wel afdrukken en/of downloaden voor uw eigen persoonlijk gebruik.

Numekaart.nl

Kijkt u al uit naar het etentje met uw collega's en wilt u alvast weten van welke lekkere gerechten u gaat genieten? B...

Lees meer

Eerste aanmelding

We hebben de eerste aanmelding binnen: Sushi Service Hellevoetsluis. Direct na het versturen van onze uitnodiging om in te schr...

Lees meer
Meer nieuws
  • Reclameblok

    Mijn eetgelegenheid aanmelden!

    Wilt u ook uw menukaart en bedrijfgegevens op onze website plaatsen meld u dan nu aan.

    Direct aanmelden